Rammen

Onze dekrammen:

Gaynes Y-Catcher; een ram van 2016 geïmporteerd als ramlam en hebben wij 3 jaar op rij gebruikt. Hij heeft in Engeland een index van 295. Deze ram geeft super ooilammeren welke uitgroeien tot zeer goede fokooien. Lammeren van hem zijn vlot en redden zich veelal zonder extra hulp. Hij heeft een goede vruchtbaarheid van 0.13.

Kimbolton Acer; een ram van 2017, geïmporteerd als overjarige ram en 2 jaar gebruikt. Deze ram heeft een strenge selectie ondergaan voordat we hem kochten. Hij staat in de top 1% van fokrammen in Engeland en heeft een index van 284! Deze ram is groot en lang, maar zijn rug is sterk en recht! Lammeren van deze ram hebben een goed geboortegewicht en groeien erg snel. Bij de geboorte zijn ze zelf redzaam en erg vitaal. Deze lammeren zijn veelbelovend!

Meekhof Ben; een ram van 2018, is bij ons geboren en 2 jaar gebruikt. Deze ram komt uit een ooi die wij drachtig hebben geïmporteerd. Deze ram is nog steeds volop in ontwikkeling. Zijn lammeren zijn eveneens veelbelovend, vlotte en vitale lammeren. Wij verwachten veel van deze ram!